به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ، دکتر "فاطمه رخشاني" افزود: بيش از سه چهارم افرادي که توانستهاند وزن خود را به مقدار قابل توجهي کاهش دهند، گفتهاند که هر روز صبحانه ميخوردند.
وي اظهار داشت: حذف صبحانه احتمال چاق شدن، ابتلا به ديابت و حتي سکته قلبي را افزايش ميدهد.
وي با اشاره به اينکه صبحانه کارآيي مغز را افزايش ميدهد، گفت: متأسفانه 15 درصد نوجوانان و يک سوم بزرگسالان جامعه به رغم مزاياي صبحانه از خوردن آن امتناع ميکنند.
مديرکل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت خاطرنشان کرد مطالعات نشان داده است افرادي که صبحانه کامل ميخورند، بيش از 21 درصد از وزن خود را از دست دادهاند، اما افرادي که رژيم غذايي کم کربوهيدرات داشتهاند تنها 5/4 درصد کاهش وزن داشتهاند.
رخشاني يادآور شد احتمال ابتلا به قند خون در افرادي که هر روز صبحانه ميخورند 50 درصد کمتر از سايرين بوده و صرف صبحانه نقش مهمي در کاهش خطر ديابت نوع دوم ايفا ميکند.
مديرکل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکي گفت: افرادي که از خوردن صبحانه امتناع ميکنند، چهار برابر بيشتر از افرادي که صبحانه ميخورند با خطر افزايش وزن روبرو هستند.